Mäkké mäsové výrobky sú vyrábané zo spojky alebo pratu s mäsovou alebo nemäsovou zložkou, alebo len z kúskov mäsa špecifickej veľkosti jemne homogenizovanej, alebo nehomogenizovanej štruktúry tepelne opracované pri teplote 70 °C v jadre po dobu minimálne 10 minút. Po tepelnom opracovaní sa chladia na teplotu 0 – 4 °C a pri tejto teplote sa aj chladia.
![Jemná saláma Simona](http://www.ilavsky.sk/wp-content/plugins/awesome-gallery/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.ilavsky.sk%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F08%2Fjemna-salama-simona.jpg&w=250&h=190&zc=1)
Jemná saláma Simona
Jemná saláma Simona
![Mortadella](http://www.ilavsky.sk/wp-content/plugins/awesome-gallery/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.ilavsky.sk%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F08%2Fmortadella.jpg&w=250&h=190&zc=1)
Mortadella
Mortadella
![Parízer saláma](http://www.ilavsky.sk/wp-content/plugins/awesome-gallery/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.ilavsky.sk%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F08%2Fparizer-salama.jpg&w=250&h=190&zc=1)
Parízer saláma
Parízer saláma
![Spišská saláma](http://www.ilavsky.sk/wp-content/plugins/awesome-gallery/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.ilavsky.sk%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F08%2Fspisska-salama.jpg&w=250&h=190&zc=1)
Spišská saláma
Spišská saláma
![Šunková saláma](http://www.ilavsky.sk/wp-content/plugins/awesome-gallery/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.ilavsky.sk%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F08%2Fsunkova-salama.jpg&w=250&h=190&zc=1)
Šunková saláma
Šunková saláma